Özlem Aras Gürel, Şefkat Eli Projesi kapsamında desteklenen aileler ve çocuklarını Keltepe Kayak Merkezinde misafir etti.
Misafirleri Keltepe Kayak Merkezine götüren Özlem Aras Gürel, onlarla birlikte dolu dolu bir gün geçirerek, karın tadını çıkardılar.
Kızaklarla kayan, kartopu oynayan ve telesiyeje binen çocuklar aileleri ile birlikte doyasıya eğlenirken onları bir dakika olsun yalnız bırakmayan Özlem Aras Gürel, devletimizin sıcak ve şefkatli elini çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hissettirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Her çocuk eğlenmeyi, oynamayı, yaşıtları ile birlikte olmayı ister, bugün çocuklarımızı mutlu edebildiysek bizler de mutlu oluruz dedi.
Çocuklar, çok mutlu olduklarını ve yaşadıkları bu güzel gün için Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.
Misafirler ile birlikte bu güzel güne dair bol bol hatıra fotoğrafları çektiren ve yakından ilgilenen Özlem Aras Gürel’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Eşi Nihal Çetin ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz eşlik etti.

 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
                    4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ  Eşine Bıçak Çekip Kovaladı, Evi Ateşe Verdi
                    Eşine Bıçak Çekip Kovaladı, Evi Ateşe Verdi  Çocuk Parklarında Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
                    Çocuk Parklarında Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor  Namaz Kılan Yaşlı Çift, Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Öldü
                    Namaz Kılan Yaşlı Çift, Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Öldü  Cam Terasta Gösteri Maçı Yaptılar
                    Cam Terasta Gösteri Maçı Yaptılar  THK 92. Yılına Girmenin Gururunu Yaşıyor
                    THK 92. Yılına Girmenin Gururunu Yaşıyor  KARABÜKSPOR LEVENT AÇIKGÖZ İLE ÇALIŞTI
                    KARABÜKSPOR LEVENT AÇIKGÖZ İLE ÇALIŞTI  Dr. Malik Abacı Karabük'te İlkleri Başarıyor
Dr. Malik Abacı Karabük'te İlkleri Başarıyor Sokaklar Asfaltlanıyor
Sokaklar Asfaltlanıyor Yeni İl Müdürü Geldi
Yeni İl Müdürü Geldi
YORUM YAZ