Vali Fuat Gürel, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak incelemelerde bulundu.
Vali Gürel’e, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kuraş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İsmail Kara ve İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci eşlik etti.
Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü olarak atanan ve kısa süre önce göreve başlayan Mustafa Öztürk, kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Gürel’e hükümlü ve tutuklu sayıları, yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun dış güvenliğini sağlayan Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret eden Vali Gürel, jandarma personeliyle bir araya gelerek güvenlik hakkında bilgiler alıp kolaylıklar diledi.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
IGOR TUDOR’A TARAFTARLARDAN TEPKİ
Dr. Malik Abacı Karabük'te İlkleri Başarıyor
Sokaklar Asfaltlanıyor
Yeni İl Müdürü Geldi
YORUM YAZ